Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Gólokat vett el a VAR a Chelsea-től, Pochettino mégis az azt kritizálóknak szólt be

A Chelsea meglepetésgyőzelme ugyanakkor nem a videóbírón múlt.

MTI/EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Váratlan pofonba szalad bele hazai pályán a bajnokságban eddig veretlen Tottenham, amely az életjeleket mutató Chelsea csapatát fogadta, egykori edzőjével, Mauricio Pochettinoval a kispadján.

A mérkőzés pikantériáját nem csupán ez, valamint az 1-4-es Spurs vereség adta, ugyanis az argentin edző véleménye is valószínűleg sokáig téma lesz az elmúlt hónapok VAR-botrányainak fényében. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Pochettino csapatától azonban hiába vett el több gólt is a videóbíró, mégis szükségszerűnek tartja az alkalmazását a labdarúgás fejlődése miatt. Való igaz, a VAR-nak volt dolga a találkozón, hiszen négy találatot is érvénytelenített, több piros lapot is felülvizsgált, emiatt az első félidő 56 percesre nyúlt – írja a 90min.

„A döntés tényleg nehéz, de meg kell próbálnunk közösen építeni a futballt. Sok edző akarta a VAR-t, aztán amikor ellenük ítél, akkor már szégyenletesnek nevezik” – mondta Pochettino, hozzátéve, hogy ezzel nem Mikel Arteta véleményére reagált.

Arteta ugyanis az Arsenal Newcastle ellen elszenvedett vereségét követően élesen kritizálta a videóbírót, kínosnak és szégyennek nevezve a döntéseket. Az edző mellett a klub közleményben állt ki..

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.