Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Megható felvétel Vajna Timiről és az unokaöccséről

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonos-producere a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Vajna Timi és unokaöccse között különleges a kapcsolat, nagyon szeretik egymást, és ezt a róla készült felvételeken is látni.

Vajna Timi egy ideje dolgozik azon, hogy édesanya lehessen, de nincs egyszerű dolga. Számos orvosi vizsgálaton és kezelésen van túl, ugyanakkor nem adja fel, készen áll arra, hogy anyaként folytassa az életét.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Sokan azt gondolják, egyszerű dolog teherbe esni, de ez távolról sem így van, legalábbis nem mindenkinél. Vannak, akiknél ez azonnal sikerül, míg mások éveken át küzdenek azért, hogy mindez megtörténjen.

Köszönhetően a modern technikának, sok különböző lehetőség van arra, hogy a lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldják. Rengetegen drukkolnak Timinek, hogy járjon sikerrel, és tapasztalja meg, milyen édesanyának lenni.

Nagyon szereti a gyereket, és abszolúte készen áll az anyai szerepre. Kellő élettapasztalattal rendelkezik, megvan a biztos anyagi háttér, és még sokági folytathatnánk a sort, de valamiért az élet megváratja.

Timi az unokaöccsét is nagyon szereti, különleges a kapcsolatuk, és időről időre találkoznak, amikor a magyar sztár Magyarországra látogat. Ha erre a linkre kattintotok, egy újabb különleges felvételt láthattuk róluk.