Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Tigrisekkel játszott a tökéletes formának örvendő Tuvic Aleksandra (videó)

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandrának valószínűleg ezelőtt nem volt hasonló élményben része, de már tigrisekkel is játszhatott, akik pár hónap múlva hatalmasak lesznek.

Tuvic Aleksandra formája csak úgy vonzza a tekintetet, kár lenne tagadni. Ezt még azok is elismerhetik, akik kritizálják, mert nyilván mindenkinek más és más az ideálja, ugyanakkor nem mindegy, hogyan fogalmazzuk meg a véleményünket.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Szandi, aki A Nagy Ő-ben és a Farm VIP 3-ban isi szerepelt, nem foglalkozik túl sokat az őt ért bántásokkal. Ha ezt tenné, valószínűleg sokkal kevesebbet posztolna magáról, félve attól, miket írogatnak majd róla.

Helyette láthatóan élvezi az életet, és szinte forr körülötte a levegő, amikor bikiniben jelenik meg a parton. Legutóbb a mesés Thaiföldre utazott el, ahol a koronavírus után ismét szabadon közlekedhetnek a turisták.

Szandi mindezt ki is használja, és különlegesebbnél különlegesebb helyeken jár. Fantasztikus környezet, ahol tölti az idejét, és természetesen a népes követőtáborát sem hanyagolja el, napi szinten érkeznek újdonságok tőle.

Most épp tigrisekkel játszott, akikkel pár hónap múlva már problémásabb lenne ez a játék. Itt még kicsik, és olyanok, mintha kis háziállatok lennének, ám valójában vadállatok, csak még nem feltétlen tudják magukról.