Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Elismerte a Feyenoord edzője, hogy ő lehet Szoboszlaiék új menedzsere

A Feyenoord edzője, Arne Slot személyesen is elismerte, hogy tárgyalások folynak arról, hogy Jürgen Klopp közelgő távozása után ő legyen a Liverpool következő menedzsere.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a Brighton elleni mérkőzésen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Liverpoolban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Arne Slot, a Feyenoord jelenlegi menedzsere egyértelműen kijelentette, hogy érdekli a liverpooli pozíció, majd hozzátette, tudomása szerint a két klub már megkezdte az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat.

A 45 éves Slot lett a Liverpool első számú jelöltje a Jürgen Klopp távozásával megüresedő kispadra. Személyét már korábban is élénk érdeklődések övezték, ám annak ellenére, hogy korábban más klubok, köztük a Leeds United és a Tottenham is ajánlatot tett a szakemberért, Slot hároméves szerződést kötött a Feyenoorddal, amelynek élén meglehetősen sikeres munkát végzett. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Feyenoord az előző szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett, a jelenlegi szezonban pedig alighanem a második hely jut majd nekik, noha a meccsenkénti 2.60-as gólátlag így is meglehetősen impresszív.

Hamarosan bejelentést tehet a Liverpool

A Go Ahead Eagles elleni győzelem után az ESPN Hollandiának Slot megerősítette, hogy szeretne a Liverpool edzője lenni, és arról is beszélt, hogy a szükséges folyamatok már elindultak a háttérben.

„Az egyetlen dolog, amit elmondhatok erről, hogy a klubok megkezdték az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat. Saját szemszögemből nézve egyértelmű, hogy Liverpoolba szeretnék menni. Most arra várok, hogy a klubok megegyeznek-e, de nagyon bízom benne, hogy végül pont kerül az ügylet végére”, mondta, majd hozzátette, bármilyen döntés is születik, ő azt tiszteletben tartja.

„Úgy tudom, a Feyenoord már kapott is egy nagyszerű ajánlatot, ami a valaha kapott legnagyobb összeg lehet a klub történetében, amit edzőért kínáltak”, tette még hozzá Slot, aki szokatlan nyíltsággal beszélt a közelgő átigazolásról. A Liverpool érdeklődése Slot iránt azt követően vált sziklaszilárddá, hogy a korábbi jelöltek, mint Xabi Alonso és Ruben Amorim egyre kevésbé megvalósítható alternatívákká váltak.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.