Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Mióta itt jártál:

Thaiföldön, Phuketen fotózták a bikinis Tuvic Aleksandrát

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Phuket egy különleges sziget Thaiföldön, ahol az ember megint másképpen érezheti magát, és különleges energiákkal töltődhet fel.

Azok, akik már jártak Thaiföldön, például Phuketen, tudhatják jól, mennyi mindent tud adni az embernek. Bizonyos szempontból semmihez sem hasonlítható, különösen este, amikor a Holdfény megvilágítja a vizet, miközben a kedveseddel a parton üldögéltek és gyrost majszolgattok.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legjobbak, és egyúttal a legemlékezetesebbek. Szeretnünk kell az életet, akkor is, ha hibáznunk, vagy elveszítünk valakit, mert senki más nem tud változtatni az életünkön, kizárólag mi.

Az utazások is segíthetnek, és olyan élményekkel, tapasztalásokkal szolgálnak, mint semmi más. Tuvic Aleksandra is Thaiföldre utazott, ahol sajnálatos módon majomtámadás érte, de szerencsére az arca sértetlen maradt.

Nem rontotta el a kedvét a támadás, és láthattuk, hogy milyen izgalmas formában van. Több bikinit is vitt magával, és közben nem feledkezett meg arról, hogy tartalmakat készítsen a követőknek.

Phuket egyik legjobb strandjáról jelentkezett be, ami ugyan nem nagy, olyan mint egy kis ékszerdoboz. Mintha el lenne zárva a külvilágtól, és ilyenkor még inkább megfeledkezhetünk a problémáinkról.