Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Tuvic Aleksandra új bikinis szelfije rendesen pirít

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra nagyon is tudja, hogyan nyűgözze le a követőit, akik szép számmal akadnak, és sokan rajonganak érte.

Tuvic Aleksandra neve sokak számára ismerős lehet, aki egy rendkívül szexi híresség. A Nagy Ő-ben tűnt fel először, de hamar kiderült, hogy nincs meg az a bizonyos kémia közte és Tóth Dávid között.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Dávid épp legutóbb beszélt arról, hogy már nem találja a közös hangot a húszévesekkel, és egyelőre a saját korosztályában sincs szerencséje. A Nagy Ő nem hozta el neki a várt szerelemet, ugyanakkor nem adja fel.

Nem sokkal később Szandi már a Farm VIP 3–ban bukkant fel, de hamar kiesett. Nem volt szerencséje, pedig valószínűleg még sok izgalmas pillanatot okozhatott volna, bár így sem panaszkodhatnak a követők.

A látványos és vonzó idomokkal rendelkező lány már több mint 19,2 ezer követővel bír. Ez pedig igencsak szépnek mondható 67 bejegyzés után. Az elmúlt időszakban aktívabb volt, és ennek még inkább örülhetnek a rajongók, mert csak úgy repkednek a bikinis fotók.

Legutóbb sem volt okuk a panaszra, Szandi egy látványos szelfit készített, miközben lehajolt. Ha kíváncsiak vagytok a fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is az egykori A Nagy Ő-szereplőt.