Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Dávid szingli, de már nem találja a közös hangot a huszonévesekkel

Fotó: A második helyen végzett Tóth Dávid és Kulifai Tamás a férfi kajakpárosok 500 méteres középfutama után a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon 2018. augusztus 26-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ami pedig a vele egykorú nőket illeti, sokan már megállapodtak, vagy nem véletlenül vannak egyedül.

Az idő előrehaladtával egyre nehezebbé válhat az ismerkedés, még akkor is, ha mindenünk megvan a családalapításhoz, egy normális élethez. Tóth Dávidnak, az egykori A Nagy Ő-nek is ezzel kell szembesülnie, aki hitt abban, hogy megtalálhatja az igazit a TV2 műsorában.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

„Hittem benne, hogy a műsorban rám talál a szerelem, de sajnos nem így alakult, pedig a lehetőségem meglett volna, ahogy annak a 21 lánynak is, akik a szívemre pályáztak.” – nyilatkozta a Story kérdésére a kajakos, aki nagy karriert futott be a sportban.

Ettől függetlenül nem bánta meg, hogy szerepelt a műsorban, remek tapasztalatokat szerzett, és nagy kalandként élte meg mindezt. Nagyon vágyik már egy komoly kapcsolatra, ami egy ideje nem adatik meg számára.

Azt tapasztalja, hogy egyre nehezebb az ismerkedés, ahogyan öregszik az ember. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában még más az életfelfogásuk, és nem feltétlen szeretnének megállapodni.” – idézte a 24.hu Dávidot.

„A velem egykorú, harmincon túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem hiába vannak egyedül. Persze ez csupán általánosítás, tisztelet a kivételnek, és én épp az utóbbit keresem.” – tette hozzá.