Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Tuvic Aleksandra gigantikusan nagy bikinis dekoltázst villantott (videó)

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra szeret bikiniben lenni, és szelfiket készíteni, amineka követők nagyon örülhetnek, mert A Nagy Ő és a Farm VIP 3 korábbi versenyzője aktív a közösségi médiában.

Tuvic Aleksandra egy nagyon is feltűnő karakter, személyiség és jelenség, akit sokan kedvelnek. Az emberek a szexi külseje miatt erősen előítéletesek, holott sokkal többről szól a karaktere, mint azt gondolják egyesek.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Emiatt is volt sajnálatos, hogy olyan hamar kiesett a Farm VIP 3-ból, mert már pár nap alatt is jó véleménnyel voltak róla a nézők. Ráadásul erős játékosként versenyezhetett volna tovább, ám nem volt szerencséje.

Ugyanakkor nem esett kétségbe, részben örült a távozásának, mert így újra találkozhatott a szeretteivel, és végre vehetett egy forró fürdőt. Mindennek megvan a maga előnye, ugyanakkor szívesen néztük volna a szereplését a farmon.

Aleksandra nagy utazó, imádja a különleges helyeket, és természetesen a követőkről sem feledkezik meg. Rendkívül szexi szetteket állít össze, és az egyik leglátványosabb dekoltázzsal rendelkezik.

Nemrég azonban baleset érte, pontosabban majomtámadás, ami miatt kórházba szállították. Legutóbb pedig egy több mint erős szelfivel köszönt be, amit erre a linkre kattintva érhettek el, korlátozott ideig.