Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Szentkirályi Alexandra: „Felháborító Karácsony Gergely műmacsó stílusa”

Szentkirályi Alexandrának elege van Karácsony Gergely stílusából, és úgy érzi, nincs felé tisztelettel, és arrogáns megjegyzéseket tesz rá.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, ki lesz Budapest főpolgármestere a következő években. Karácsony Gergely továbbra is jó eséllyel pályázik a vezetői székre, ugyanakkor Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid is sok szavazatot gyűjthet.

Szentkirályi és Vitézy sem látja jó főpolgármesternek Karácsonyt, szerintük eljött az idő a változtatásra. Mindkét jelölt mellett szólnak érvek, ráadásul a volt kormányszóvivő nagyon szoros kapcsolatot ápol a kormánnyal, így sokkal gyorsabban és hatékonyabba haladhatna előre Budapest fejlődése.

Szentkirályi Alexandra most Karácsony stílusát kritizálta, egyáltalán nincs megelégedve vele. Kezd elege lenni abból, amit szerinte Karácsony képvisel vele szemben, mert úgy érzi, kivagyi, arrogáns megjegyzéseket tesz rá. Hozzátette, ez nem csak azt árulj el, hogy tele a gatya, hanem úgy látja, meg is sért 5 millió magyar nőt az országban.

„Azzal, ahogy folyamatosan kivagyi, arrogáns megjegyzéseket tesz női kihívójára, nemcsak azt árulja el, hogy tele a gatya, de még meg is sért ötmillió magyar nőt az országban. Én, nő létemre sokkal tökösebben vezetném a várost, mint Karácsony!” – tette hozzá a posztjában Szentkirályi, aki a budapesti fiatalokkal is szót ért, és nyitott arra, amiket mondanak, kérnek.