Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,52 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
61,454 $

Forró: oldalnézetből Tuvic Aleksandra bikiniben

Oldalnézetből is megcsodálhatják a rajongók és a követők Tuvic Aleksandra bikiniformáját, aki élvezi az életet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő két évvel ezelőtt tért vissza a képernyőkre, köszönhetően annak, hogy a TV2 úgy döntött, reaktiválja a szériát. Tóth Dávid kapta meg elsőként a lehetőséget, akivel sokan szerettek volna megismerkedni.

Dávidra nem talált rá az a szerelem, amire igazán vágyott, és azóta sem, egyelőre nem tudott családot alapítani. Ugyanakkor nem adja fel, de tény, az idő múlásával csak nehezebbé válik az ismerkedés. Soron kívül Lendvai Ildikó szerint kipukkadhat a Magyar Péter-lufi, nem szavazna rá

Tuvic Aleksandra is ebben a szériában szerepelt, nagyon hamar felhívta magára a figyelmet az idomaival, a megjelenésével, a humorával és az őszinteségével. Nem is lehetett kérdés, hogy versenyben maradhat.

Ugyanakkor hamar kiderült, Dávid és a rendkívül vonzó lány között nincs meg az a fajta kémia és érzelem, ami a folytatáshoz szükséges. Ezek után nem volt meglepő, hogy a nemrég majomtámadást szenvedett Szandi hazament.

Meghozta a döntést, a saját idejét sem akarta húzni, és azóta a Farm VIP 3-ban is feltűnt. Sokan követik az Instagramon, és nem mondhatjuk, hogy inaktív lenne, mert egymást váltják a bikinis fotói.