Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Tóth Gabi Erdélyben úgy érezte, hazatért, nem találja a szavakat

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. június 28. - 04:02

Tóth Gabi olyan szeretettel szembesült az erdélyi turnéjának ideje alatt, mint talán azelőtt soha, egy másik helyszínen sem.

Tóth Gabinál talán senki sem kapott több támadást az énekesek közül az utóbbi években, valamiért mindig megtalálták őt az emberek. Durva cunami indult be vele szemben a közösségi médiában, de Gabi nem hagyta, hogy mindez alátemesse őt.

Soron kívül Az amerikai nagykövetség felszólította az állampolgárait: azonnal hagyják el Oroszországot 

Nemrég Erdélyben koncertezett, ahol egyrészt fantasztikus fotók készültek róla, másrészt olyan szeretet vette körül, amire még ő sem számíthatott. Ezekért a pillanatokért igazán érdemes csinálni, és ezt Gabi is tudja.

„Azt hittem nem lehet fokozni… aztán tegnap este színpadra álltunk Csíkszeredában. Ma eljött az utolsó állomása a turnénknak… Sepsiszentgyörgy! Ma este találkozunk, míg élek nem feledem ezeket a napokat!” – üzent egy korábbi bejegyzésében Gabi, aki több mint hálás.

Sári Évi is nagyon közelről mutatta meg bikinis testét, ennél vonzóbb már nem is lehetne

„Tengernyi szeretet, könnyek a lelkemig ért. Azt éreztem: Hazaértem Marosvásárhely, Nagyvárad, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy! Hálásak vagyunk mindazért, amit tőletek kaptunk, bebizonyítottuk, hogy “Mind szeretni jöttünk, erre születtünk , szívből írni mesét.” – írta Gabi a posztjában.

Lapozó: 1 2