Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Ebben a szexi ruhában ünnepelte 32. születésnapját Tolvai Reni (videó)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni megint megadta a módját a megjelenésének és a születésnapjának, amit már nagyon várt.

Tolvai Reni már korábban jelezte, hogy ezen a héten lesz a születésnapja, mely épp péntekre esett. Általában ez egy szerencsésebb nap, hiszen az emberek legnagyobb része végez a munkával a hétre, és bulizhatnak egy jót a hétvége előtt.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Reni szereti megünnepelni a születésnapjait, és ez a hét duplán izgalmas lehetett számára, mert a Glamour-gálára is meghívást kapott. Tóth Andival közösen ment el a helyszínre, ahol egymást váltották a sztárok.

Mindenki rendkívül divatos és csinos volt, és nem maradhattak el az extra szettek, mint azt Sáfrány Emese is bemutatta. Emellett Molnár Nini csillogó összeállítása is nagyot szólt, akárcsak Lola elegáns ruhája.

Számtalan egyedi tervezés mutatkozott be azon a bizonyos estén, míg a legutóbbi este részben Reni születésnapjáról is szólt. Az 1991. március 24-én született énekesnő, aki 2010 és 2021 között Kállay-Saunders András párja volt, 32 éves lett.

Még mindig csak a 30-as évei elején jár, ami szintén megmutatja, hogy milyen fiatalon vált híressé. A Megasztár egyik legnagyobb győztese különleges ruhát választott az estére, amit ezen a linken keresztül nézhettek meg.