Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Glamour gála: Sáfrány Emese régi magyar népviseletbe öltözött

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem is akárhogyan, mivel a múltat és a jelent ötvözte, ami remek összhatást adott, mellyel kellően meggyőzhette a követőit.

A Glamour-gálák mindig nagyon érdekesek és látványosak, az év egyik legfontosabb eseménye, melynek ideje alatt csodálatos ruhákban jelennek meg a sztárok. Most sem lehetett panasz a körítésre, számos extra és exkluzív ruhát, kiegészítőt láthattunk, melyek egytől egyig az eleganciát képviselik.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Az elegancia sokrétű, és mivel a divat egy kifejezési forma, természetesen a sztárok is igyekeztek mindezt átvenni. Sáfrány Emese, aki nem mellesleg csúcsformában van, nagyon is szereti a divatot, ami jól áll neki.

Szintén megjelent a gálán, és az egyik legfeltűnőbb összeállításban sétált be. Ennek kapcsán írt pár sort, mi is áll ennek a hátterében, de azt kell mondjuk, hogy a szett valóban magasra teszi a lécet.

„Már sokadik éve a Glamour gála az Ökotudatosságra helyezi a hangsúlyt, én ennek jegyében gondoltam újra egy hétköznapi szettet, hungarikum díjat nyert kiegészítőkkel feldobva.” – írta a posztjában Emese.

„A régi magyar népviseletet öltöztettem modern köntösbe, ezzel próbáltam újra “életre kelteni” gazdag hagyományaink egy részét. A Koszorúm hungarikum díjat nyert, amit matyó menyasszonyi koszorú ihletet.”