Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

Tolvai Reni: „Te jó ég, pénteken szülinapom van”

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni már nagyon várhatja a közelgő születésnapját, és várhatóan rengetegen fogják felköszönteni az énekesnőt.

Tolvai Reni nagyon fiatalon ért fel a csúcsra, és a Megasztár egyértelműen megváltoztatta az életét. Egyik pillanatról a másikra kapta meg azt a fajta ismertséget, amiről sokan továbbra is csak álmodoznak.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A Megasztár 5 győztese, és ez egy olyan eredmény, amire mindig is büszke lehet. Hosszú idő telt el azóta, de Reni évről évre csak egyre vonzóbbá vált. Köszönhetően a nagy átalakulásának, manapság szinte már csak bókokat kap.

A 31 éves énekesnő továbbra is kerüli a bulvármédiát, ritkán ad interjút, és nagyon kevés műsorban szerepel. Abszolúte a zenei vonalon mozog, emiatt sem vállal el igazán másfajta műsorokat.

A 2007 óta aktív sztár 1991. március 24-én látta meg a napvilágot a romániai Nagyváradon. Mindig is különleges marad számára Nagyvárad, de a legtöbbet Budapesten láthatjuk, hiszen a magyar fővárosban éli az életét.

Hamar eltelt egy újabb év, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor Reni betöltötte a 31. életévét. Pénteken a 32. születésnapját fogja ünnepelni, ami miatt már nagyon izgatott lehet, és valószínűleg meg is ünnepeli majd.