Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
26,949 $

Tóth Andi és Tolvai Reni közös fotója a Glamour-gáláról

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Mindkét énekesnő nagyon csinos és szexi volt, jó kapcsolatot ápolnak egymással, és nem mellesleg mindketten Nagyváradon születtek.

Sok közös van Tóth Andiban és Tolvai Reniben, már csak a nagyváradi születésük miatt is, illetve mindketten egy tehetségkutatóban váltak országosan ismertté, méghozzá nagyon fiatalon. Andi például még csak gyerek volt, és Renihez hasonlóan sok támadást kapott az évek alatt.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A két énekesnő néhol komoly gyűlölettel szembesült, ami csak megerősítette őket abban, hogy vannak dolgok, amiket el kell engedni. Egy bizonyos szint felett már nem lehet mit tenni, és jobb, ha inkább a pozitív dolgokra koncentrálnak.

Reni is elmondta a véleményét Andi nagy bejelentéséről, miszerint nem folytatja tovább az éneklést. Többek között Szikora Róbert sem akarja ezt hagyni, és sokan mások is megjegyezték, mennyire különleges tehetség a fiatal lány, akire nemzetközi karrier is várhatna.

Andi és Reni legutóbb közösen jelentek meg egy nagy eseményen, a Glamour-gálán. Totálisan más stílusban sétáltak be, de mindketten nagyon csinosak, trendiek és szexik voltak, hozták a karakterüket.

A fotók sem maradhattak el, aminek ugyancsak örültek a követők. Ennél már csak az lenne látványosabb, ha lenne egy közös daluk, de ki tudja, mit hoz a jövő, később talán még erre is sor kerülhet.