Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,208 $

Little G Weevil Tóth Andiról: minden megvan benne, hogy nemzetközi sztár legyen

Fotó: Little G. Weevil (Szűcs Gábor) koncertet ad a 8. Paloznaki Jazzpikniken 2019. augusztus 2-án. MTI/Mónus Márton
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A blueszenész elmondta, miszerint nagyon reméli, hogy Andi nem a celebkedéssel és a zsűrizéssel fejezi be a munkásságát, hanem visszatér egy hozzá méltó zenei közegbe.

Szűcs Gábor, művésznevén Little G Weevil, az X-Faktor egykori mentora legutóbbi interjújában elárulta, hogy nyáron kiadja az utolsó lemezét, de a zenélést semmiképp sem hagyja abba, ugyanis egy világszerte aktívan koncertező zenekarral képzeli el a jövőjét.

Soron kívül Joe Biden most az őt szállító helikoptert fejelte le (videó)

Később az is szóba került, hogy Tóth Andi korábban bejelentette, miszerint felhagy az énekléssel, amelynek kapcsán a blueszenész elmondta, sajnálattal értesült a hírről, egyúttal reméli, hogy nem egy végleges döntésről van szó.

„Amikor pár üzletember megkérdezte a véleményemet, hogy ki az, aki Magyarországon nemzetközi szintre érdemes a pop/rock műfajban, én egyből rávágtam, hogy a Tóth Andi”

– fogalmazott.

Nem a zsűriszékben kellene ülnie

Elmondása szerint minden megvan benne, hogy nemzetközi sztár legyen, bár az tény, hogy ezért tenni is kell, de látszik rajta, hogy „akar, és többet akar, mint a kényelmes középszint” – derül ki a story.hu beszámolójából.

„Neki nem zsűriszékben kellene ülnie, hanem a nemzetközi palettán lemezeket kiadni és arénákat megtölteni. Bármihez nyúl, mindig ezer százalék van benne, lehet érezni, érteni, csak észre kell venni”

– emelte ki az egykori mentor.

Ezt követően arra utalt, miszerint „furcsa, hogy miközben az ország okosai magyar pop világsztárról álmodoznak, se szakértelmet, se pénzt nem fektetnek ebbe”, így számára nem meglepő, ha a tehetségek elfáradnak vagy elmennek az országból.

„Én nagyon remélem, hogy Andi nem a celebkedéssel és a zsűrizéssel fejezi be a munkásságát, hanem visszatér egy hozzá méltó zenei közegbe”

– tette hozzá Little G Weevil.