Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tolvai Reni elmondta a véleményét Tóth Andi bejelentéséről

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Renit megkérdezték, mi a véleménye Tóth Andi bejelentéséről, miszerint nem énekel többé, befejezi az énekes pályafutását.

Ugyanakkor sokkal nagyobb esély van arra, hogy Andi egy nap visszatér, de egy szünet valóban jót tehet a lelkének. Szikora Róbert is maximálisan támogatja egykori versenyzőjét, aki nagyon fiatalon, gyerekként nyerte meg az X-Faktort.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Csepregi Évát is megkérdezték a bejelentésről, és őszintén beszélt azokról a tapasztalatokról, amik hasonlóak. Hozzájuk hasonlóan egy másik nagy legenda, Zalatnay Sarolta szintén elmondta a véleményét.

Legutóbb Tolvai Reni tette ezt meg, akit még a Megasztárban ismerhettük meg, sok évvel ezelőtt. Reni a szünetben hisz, a lemondásban soha, ugyanakkor meg tudja érteni Andit, mert szerinte sokakban kavarognak ilyen gondolatok a szakmán belül.

„Azt gondolom, hogy sokunkban ezek az érzések kavarognak évek óta, csak neki volt bátorsága kimondani.” – írta a válaszában Reni az Instagram oldalán, ahol néha kérdezz-felelek órát tart, amit mindig nagy érdeklődés övez.

„Mások bejelentés nélkül kezdenek új babérokra törni, ami nem okoz ennyi csalódást, és fájdalmat. Furcsa a művész kapcsolata a zenével, néha utálod, máskor imádod. Egyszer gyógyszer, máskor zaj. Én a szünetben hiszek, a lemondásban soha!”