Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Mióta itt jártál:

Szikora Robi szerint Tóth Andi világszínvonalú tehetség, és igyekszik meggyőzni

Fotó: Szikora Róbert EMeRTon-díjas énekes, az R-GO frontembere, a csikidám stílus magyarországi megteremtője énekel az R-GO popzenei együttes koncertjén az M2 Petőfi TV Akusztik című adásának felvételén, az A38 koncerthajó színpadán. Balra Tóth Andi, polgári nevén Tóth Andrea színész-énekesnő, a magyarországi X-Faktor ötödik szériájának győztese. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szikora Róbert nem adja fel, minden követ megmozgat annak érdekében, hogy Tóth Andi visszatérjen a színpadra.

Szikora Róbert, a legendás magyar énekes korábban már elmondta a véleményét Andi döntéséről, miszerint befejezte az éneklést. Csepregi Éva is mondott pár szót a sokkoló bejelentésről, és többek között Zalatnay Sarolta is megtette ugyanezt.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Legutóbb Tolvai Reni véleményezte kolléganője döntését, miközben a háttérben Szikora Robi folyamatosan azon dolgozik, hogy Andi meggondolja magát, mert egy több mint kivételes tehetség.

Szikora a Blikknek adott interjújában elárulta, a közeljövőben együtt fog vacsorázni Andival, melynek ideje alatt mindent alaposan át tudnak beszélni. Ettől függetlenül már beszéltek egymással a bejelentés óta, és a legenda igyekezte jobb belátásra bírni az énekesnőt.

Szikora nem adja fel

Egyelőre azonban nem járt sikerrel, de bízik benne, hogy a személyes találkozó alkalmával megváltozik Andi véleménye. Hangsúlyozta, nem fogja feladni, és úgy érzi, van remény arra, hogy újra színpadra álljon az X-Faktor egykori győztese.

„Az eddigi beszélgetéseink alapján úgy érzem, van remény arra, hogy egyszer ismét színpadra álljon. Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek.” – mondta a Blikknek Szikora.

Szerinte Andi is be fogja látni, ha elengedi a zenét, sosem lesz igazán boldog. Sőt, világszínvonalú tehetségnek tartja, és nagyon bízik abban, hogy valahogyan sikerül jobb belátásra bírnia a Sztárban Sztár zsűritagját.