Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Molnár Nini egy rendkívül csillogó nyári szettben sétált be a Glamour-gálára

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ismét igazán kitett magáért Molnár Nini, akinek a divat világa olyan természetes, mint sokan másoknak a levegő.

Idén sem maradhatott el a Glamour-gála, aminek ideje alatt sorra tűntek fel a sztárok. Nagyobbnál nagyobb hírességek sétáltak be a kifutóra, hogy fotókat készíthessenek róluk, a különleges szettjeikről.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Rendkívül elegáns és modern tervezéseket láthattunk, kicsit sem kellett csalódnunk, és mindenki remekül érezhette magát. L.L. Junior például fiatal kedvese oldalán futott be, ami egyúttal az első ilyen közös megjelenésük volt.

Az újságírók nem győztek fotókat készíteni róluk, a nagy pillanatról. Láthatóan megvolt közöttük az összhang, és boldogan nyilatkoztak, így lehetséges, hogy ez egy újabb hosszú távú kapcsolata lesz a rappernek.

A rendkívül formás szuper-szexi Molnár Nini sem hagyta ki a gálát, és ha már ott volt, egy igazán csillogó, színes és nyárias szettet választott magának az estére. Sokan mások is nyári hangulatban köszöntek be, és összességében már nem kell sokat várnunk erre az időszakra.

Nini a tőle megszokott határozott mozdulatokkal és eleganciával képviseltette magát. Az ő megjelenését sem érhette kritika, miközben többek között a magassarkújára is szeretnénk felhívni a figyelmet.