Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

L.L. Junior nyilatkozott a nála 18 évvel fiatalabb szerelmével

Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remekül mutattak a kifutón, mindketten ragyogtak, és minden pillanatban érezni lehet rajtuk, hogy szeretik egymás.

A híres rapper, énekes és dalszövegíró ismét Magyarországon tartózkodik, akárcsak a szerelme. Dominikáról tértek haza, ahol fantasztikus heteket tölthettek együtt, bár nem ment minden olyan simán.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

A közös fotók sem maradhattak el, sokan irigykedtek L.L. Juniorra, hogy milyen szép barátnője van, aki közel 20 évvel fiatalabb nála. Először nyilvánosan a Glamour-gálán mutatkoztak csütörtökön, aminek ideje alatt nyilatkoztak is.

Dárdai Blanka és Junior is megadta a módját a megjelenésnek, mindketten rendkívül csinosak és trendiek voltak. A rapper nagyon boldogan köszönt be, és megerősítette, valóban ez az első nyilvános megjelenésük ebben a formában.

„Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni” – hangsúlyozta a rapper a Blikk hasábjain, akik szintén a helyszínen követték figyelemmel az eseményeket.

Az énekesnő hozzátette, fantasztikusan érezték magukat Dominikán, ami számára inkább nyaralás volt, de dolgozott is. Azt egyelőre nem döntötték el, szeretnének-e visszatérni, talán majd jövőre.