Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Páratlan formája van L.L. Junior szerelmének

Fotó: Instagram/Brenka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rapper, énekes és dalszövegíró fiatal szerelme nagyon nagy formában van, és élvezi az életet a világ másik felén.

Az utóbbi időben egyre több szó esik L.L. Junior házasságáról, ami ugyan egy ideje véget ért, még mindig nem tudtak elválni. A válóper kezdetét vette, és időközben Junior igen érdekes információkat osztott meg.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A híres énekes igenis jó édesapának tartja magát, akinek a gyermekei a legfontosabbak. Mindent megad számukra, ami csak lehetséges, emiatt is szeretné minél hamarabb lezárni a kérdést, ami fájó számára.

Nem tudni, meddig húzódhat el az ügy, de láthatóan a felek nem ápolnak túl jó viszonyt egymással, legalábbis jelenleg. Sokan kíváncsiak arra, mik történnek a háttérben, melyekről Junior időről időre információkat ad.

Pillanatnyilag a karibi térségben tartózkodik, ott éli az életét ideiglenesen, ahová követte őt a fiatal párja. Brenka szenzációs formában van, az egyik legvonzóbb énekesnő, aki látványos formával rendelkezik.

Az alább látható fotó is csak erről árulkodik, és kicsit irigykedünk is, mert odakint most egészen más az idő, mint idehaza. Abszolúte nyárban érezhetik magukat, és közben az arcukon érezhetik a forró levegőt.