Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

L.L. Junior és Dárdai Blanka útja Dominikán: „olyan volt, mint egy börtön”

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szépséges Brenka Instagram sztoriban írt arról, hogy nemrégiben az étel és a szállás sem nyerte el a tetszésüket, pedig épp az lett volna a céljuk, hogy kalandoznak kicsit.

Korábban beszámoltunk róla, hogy L.L. Junior elhagyta az országot, ugyanis Dominikára utazott, de az általa megosztott képek alapján úgy tűnik, hogy remekül érzi magát, s még boldogabb lett, amikor a szerelme, Dárdai Blanka is csatlakozott hozzá.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Nem sokkal később meg is érkeztek az első, nyaraláson készült közös képek, amit még több aranyos fotó követett, a rajongók legnagyobb örömére, de úgy tűnik, hogy a nyaralás nem túl pozitív oldalát is meg kellett tapasztalniuk.

A szépséges Brenka Instagram sztoriban írt arról, hogy nemrégiben az étel és a szállás sem nyerte el a tetszésüket, pedig épp az lett volna a céljuk, hogy kalandoznak kicsit, ezért kora reggel autóba ültek – számolt be a Blikk.

Érdemes alaposan utánajárni a dolgoknak

„Nagyon rossz ebéd után, megtaláltuk az annál is rosszabb szállásunkat, ahol tyúkok szaladgáltak össze-vissza”

– írta, majd egy videót is készített, amelyben megmutatta, hogyan nézett ki a ház kívülről.

Elmondása szerint az interneten látott, medencéről készült fotók csábították őket az említett helyre, de sehogy sem tudták jól érezni magukat, illetve az sem segített, hogy a szobájuk olyan volt, mint egy börtön, ráadásul 20 ezret fizettek érte.

Másnap tovább is álltak, s ha másra nem, tanulságként jól jött az eset: Brenka szerint tényleg izgalmasan hangzik úgy útra kelni, hogy nem tudja az ember, este hol hajtja álomra a fejét, de jobb nem megállni az első hotelnél, sőt, érdemes alaposan körbenézni a neten.