Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Sztárban Sztár: Gubik Petra elárulta, foglalt-e a szíve

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra kapja a kérdéseket Gubik Petra, aki igyekszik rájuk válaszolni, így azt is megtudhattuk, hogy foglalt-e a szíve.

Gubik Petra egy héttel ezelőtt Azahriah bőrébe bújt, és ezúttal nem aratott osztatlan sikert. Míg Nótár Maryként és Rúzsa Magdiként szinte csak dicséreteket kapott, most egészen más volt a helyzet.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Petra később egy külön interjúban is reagált erre, de egyes dolgokat inkább magában tartott. Ettől függetlenül továbbjuttatták a nézők, és hamarosan párbajoznia is kell, már azt is tudni, hogy kik fognak egymással párbajozni.

Az énekesnő a TV2-nek adott interjúban elárulta, foglalt a szíve, így azok, akik másban reménykedtek, most talán picit csalódottak. Petra számára a színészet áll közelebb hozzá, annak összetettsége miatt, de mint azt a színpadon is megmutatta, többek között ehhez is nagy tehetsége van.

Azért választotta a válaszában a színészetet az éneklés helyett, mert színésznek lenni rendkívül komplex dolog. A szinkront ugyancsak szereti, ami szerinte szintén komoly képzelőerőt, színészi kvalitásokat igényel. „Nagyon szeretem azt is.”

Ami a produkcióit illeti, eddig az a pillanat volt a kedvence, amikor Rúzsa Magdiként állhatott színpadra. Ha megnyerné a műsort, először valószínűleg aludna egy jó nagyot, mert jelenleg erre nincs igazán sok ideje. „Semmit nem csinálnék másképp, mint most.”