Clouds
21 Budapest
Dollár
344,24 Ft
Euró
368,77 Ft
Font
428,01 Ft
Bitcoin
25,787 $

Sztárban Sztár: Gubik Petra a kritikák után nyilatkozott (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gubik Petra ezúttal messze nem kapott akkora elismerést, mint Nótár Maryként és Rúzsa Magdiként, de nem esik kétségbe emiatt.

Gubik Petra szenzációs volt Nótár Maryként, mindenkit lenyűgözött, majd egy héttel később Rúzsa Magdi bőrébe bújva a Sztárban Sztár történetének egyik legnagyobb alakítását nyújtotta a színpadon.

Soron kívül Összekapta magát a forint hétfő estére

Legutóbb pedig Azahriaht utánozta, de a nagyobb pontok most elmaradtak. Sorra jöttek a kritikák, nem mindenki győzött meg, bár jegyezzük meg, férfihangot kellett utánoznia, ami közel sem egyszerű, pláne Azahriah esetében.

Petra elárulta, a produkció közben nagyon jól érezte magát, és igyekezett nőként a lehető legjobban férfit alakítani. „Úgy látszik, akkor ez ennyire futotta.” – jegyezte meg a zsűri kritikáját követően.

Megjegyezte, bárkit kap az ember, kemény feladat előtt áll, mivel mindenkinek van egy saját stílusa, hangszíne. „100%-ig úgysem tudok olyan lenni.” Ugyanakkor törekszik arra, hogy a lehető legközelebb kerüljön ahhoz a hanghoz, amit utánoz.

Hozzátette, nincs benne hiányérzet, és bár mondani szeretett volna valamit, inkább magában tartotta. „Megtartom magamnak.” Érdekes lett volna hallani, hogy mik Petra gondolatai, többek között a kritikákról, de egy nap talán erre is fény derül.