Clouds
21 Budapest
Dollár
354,72 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,95 Ft
Bitcoin
23,570 $

A Dancing with the Stars gyönyörű táncosa kiváló formában van

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi nemcsak a tánccal tesz azért, hogy folyamatosan formában tartsa magát, hanem többek között más edzésformákkal is.

Szőke Zsuzsit már az egész ország ismerheti, köszönhetően a Dancing with the Starsnak, amiben profik táncolnak hírességekkel. Legutóbb a harmadik évadot rendezték meg, mely az előző kettőhöz hasonlóan nagy siker volt.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Ugyan Zsuzsi csak a második évadban csatlakozott a mezőnyhöz, azonnal kedvenccé vált. Lenyűgözte a nézőket a személyiségével, a karakterével, a technikai tudásával és természetesen a megjelenésével.

Nemhiába tartja Magyarország egyik legszebb hírességének, aki nem mellesleg ötször nyerte meg a magyar bajnokságot. A latin-amerikai táncokat is jól ismerő profi táncos már nagyon várta az új szezont, amiben Bárdosi Sanyi mellett versenyezhetett.

Izgalmas időszakon van túl, és természetesen a téli szezonban sem pihen. Folyamatosan dolgozik, és igyekszik magából kihozni a legtöbbet, miközben időről időre modellfotók is készülnek róla.

Mivel egy természetes szépségről van szó, akit imád a kamera, különösképpen nem lepődhetünk meg ezen. Erre a linkre kattintva megnézhetitek, hogy milyen formában van jelenleg Zsuzsi, aki imád mozogni, sportolni és fejlődni.

Még több bulvár: Szabó Erika szexi bikinis floridai fotója hőségriadóért kiált