Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Ezt választotta Schobert Norbi öccse karácsonyi ajándéknak a nyereményből

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi az öccsére is gondolt, nagyon meg szerette volna lepni valami különlegességgel, miután a Farm VIP 3-ban két nagyobb összeget is nyert.

Schobert Norbi 17 évesen írt történelmet a Farm VIP 3-ban, miközben teljesen megérdemelten nyerte meg a 11 milliós fődíjat. Voltak, akik csalással vádolták, de tisztázta, hogy szó sem volt erről, másrészt a stáb azonnal jelzett volna, ha szabálytalanságról van szó.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Smaltig Dalma is szabályosan játszott, aki szó szerint a célvonal előtt vesztette el a döntőt. Nem volt szerencséje, míg Norbi nem adta fel, és a kitartásának köszönhetően is megnyerte a farmos kaland harmadik évadát.

Hirtelen szóhoz sem jutott, mintha csak egy álomban érezte volna magát. Ezekre a pillanatokra még nyugdíjasként is emlékezni fog, amiket büszkén mutathat meg az unokáknak, akik büszkék lesznek rá.

Norbi a döntő előtt 1 millió forintot nyert, ami kapcsán már a farmon elárulta, mire fogja költeni, legalábbis annak egy részét. Végül elvitte az öccsét egy játékboltba, ahol azt választhatott magának, amit csak szeretne.

„Ezzel is megvolnánk! Zalán karácsonyi ajándéka. 4 napig tartott, mire összeraktuk! Nem tudom, emlékeztek-e, de megígértem, hogy a nyert 1 millió forintból Zalán azt választ, amit akar a Lego- boltban!” – írta a posztjában a nagy nyertes, akinek a másik terve, hogy elviszi magával az USA-ba az öccsét.

Még több bulvár: Fantasztikus ruhákat kapott Ördög Nóri a Zhoja-tól