Clouds
21 Budapest
Dollár
359,20 Ft
Euró
390,54 Ft
Font
444,73 Ft
Bitcoin
23,928 $

Schobert Norbi a nyereményből Amerikába vinné az öccsét Elvis Presley háza miatt

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy álmuk, hogy élőben láthassák Elvis Presley házát, ami hamarosan akár teljesülhet is, hiszen Schobert Norbi megkereste rá a pénzt a Farm VIP 3-ban.

Norbi közvetlen a döntő után adott interjút a TV2-nek, és azt mondta, nem tér magához, illetve egyszer fakadt ki belőle az érzelem, amikor Demcsák Zsuzsával beszélt. „Egyébként még most sem fogom fel, hogy célba értem, tényleg!”

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

A legnehezebb feladatnak a kirakóst tartotta, gyerekként soha nem játszott velük, mert azok túl gagyi társasjátéknak tűntek számára. Szerinte az volt a gond, hogy a közepét próbálta kirakni a megérkezését követően, ami lehetetlennek tűnt.

Negyven perc után jött rá, ha az oldalával kezd, akkor többre megy, viszont addigra Dalma már messze járt. Elismerte, az ezt követő tojásos feladatnál ment el fejben, hiszen nem sokkal azután, hogy befutott a következő helyszínre, Dalma már állt is tovább.

Elárulta, a farmos idő alatt számtalanszor fordult vele olyan, hogy a szájába repültek a legyek alvás közben. A játék közepénél kezdett el igazán hiányozni számára a család, amit mélypontnak élt meg, miközben olyan szituációkban találta magát, amikben általában a felnőttek vannak.

Ez is hozzásegítette őt ahhoz, hogy felnőtté váljon, és furcsa volt számára, hogy nem tudott a szüleihez fordulni tanácsért. „Magamnak kellett megoldani ezeket.” Tartott attól, hogy ezek a döntések nem mindig lesznek helyesek, és megharagudnak rá, ám ilyen nem történt.

Amire igazán megtanította a Farm VIP 3, az az, hogy soha nem szabad feladni, mindig előre kell tekinteni. Az egyik nagy célja, hogy kivigye a testvérét az USA-ba, akár családdal, akár nélkülük, de el akarja vinni őt Elvis Presley házába, mivel ez mindkettejüknek nagy álma. „Alig várom, hogy ezt megvalósíthassam.”

Még több bulvár: Megható módon gratulált Schobert Norbi a 17 éves fia hatalmas győzelméhez