Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Schobert Norbi legkisebb gyermeke az évfolyam legjobbja

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nagyon hálás azért, hogy megszületett a harmadik gyermeke, aki már 12 éves, így már nincs messze az az időszak, amikor elballag az általános iskolából, és a középiskolában folytatja tovább.

Schobert Norbi és Rubint Réka továbbra is nagyon szeretik egymást. Szinte nincs olyan nap, amikor Norbi ne adna hálát Rékáért, aki ugyancsak hálás, és boldog házasságban élnek, immáron hosszú évek óta.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Most ismét eljött egy különleges nap az életükben, hiszen 12 éves lett Zalán. A legkisebb gyermek a családban, akire rendkívül büszkék, miközben megtudhattuk, hogy évfolyama legjobbja, kitűnő tanuló.

„Isten éltessen Kisfiam, Zalán 12. születésnapod alkalmából! Emlékszem, amikor 12 éve a mai nap reggelén rohanva vittem Anyát a kistarcsai kórházba. Előtte még este Rozsnyait tartott.” – emlékezett vissza boldogan Norbi.

Schobert Norbi hálás

„Mielőtt betolták a műtőbe, rám nézett, kezembe adta a pénztárcáját, a kis jegygyűrűjét, a karóráját, én pedig rózsafüzérként fogva imádkoztam a kórházi melléghelyiségben, hogy Istenem, add őket nekem vissza, erőben, egészségben.”

„És megadta. Bementem a szülőszobába, Réka csodás barna szemével rám mosolygott és kezembe adta a pici, magzatmázas, illatos kisfiam! Még az illat is megvan, az élet öröme.” – folytatta Norbi.

„Persze Anyád két hét múlva már soványabban, mint szülés előtt, terminátor volt a színpadon és itthon 12 éve olyan törődő, gondoskodó Anya, amilyet sosem láttam. Zizi Te pedig az évfolyamod legjobb, kitűnő tanulója vagy. Nem tőlem örökölted és nagyon csinos, sportos fiatalember! Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz. Imádlak: Apa”