Clouds
21 Budapest
Dollár
344,33 Ft
Euró
368,88 Ft
Font
428,05 Ft
Bitcoin
25,634 $

Schobert Norbi a legnagyobb kincsnek tartja Rubint Rékát

Fotó: Rubint Réka fitneszedző fut a Runway Run jótékonysági futóversenyen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es kifutópályáján 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem ismer még egy olyan edzőt a világon, mint Rubint Rékát, aki a legnagyobb kincs számára, és segíti, amiben csak tudja.

Schobert Norbi és Rubint Réka nemrég a Mokka vendégei voltak a TV2 stúdiójában, melynek ideje alatt a házasság volt a téma. Erős egységben haladnak előre, és szerintük abban rejlik a titok nyitja, hogy eddig soha nem engedtek rést a pajzson.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Mindeközben hamarosan az idősebbik fiúk is felnőtté válik, rövidesen betölti a 18. életévét, aki elmondta a véleményét arról a csoportról, amiben komoly kritikákat kap a családjuk. Tudják nagyon jól, hogy miket írnak róluk, de a fialtabbik Norbi szerint ettől még nem fognak változni a dolgok.

Norbi nagyon büszke, többek között a feleségére és a kislányára, akik közösen tartottak edzést. Réka már hosszú évek óta csinálja ezt, és közben olyan energiákat mozgat meg, amikkel százakat motivál az edzései alatt.

„Olyan büszke vagyok a Feleségemre és a Kislányomra! Rékából olyan motiváció és lelki energia árad, amely képes megtölteni sportcsarnokot, vagy egy egész hotelt Alakreform hétvégére.” – írta nagyon büszkén Norbi.

Norbi elismeri, nem ismer még egy olyan edzőt a világon, mint Réka, akit a legnagyobb kincsnek tart. „Nem ismerek még egy ilyen edzőt a világon. A legnagyobb kincs! Segítem amiben tudom!” – tette hozzá a posztjában az Update megálmodója.