Rubint Réka és Schobert Norbi elárulta jó házasságuk legnagyobb titkát

Fotó: Rubint Réka társtulajdonos a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítéséről tartott sajtótájékoztatón a Budapesti Értéktőzsdén 2014. szeptember 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenki tudni akarja a jó házasság titkát, Rubint Réka és Schobert Norbi már tudja, hogyan is működik ez.

Rubint Réka és Schobert Norbi hétfő reggel a Mokka vendégei voltak a TV2 stúdiójában. A téma a házasság volt, amiről órákat tudnának beszélni, hiszen hosszú ideje már annak, hogy először mondták ki egymásnak azt a bizonyos legszebb igent.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

„Szerintem, aki azt mondja, hogy nincs hullámvölgy, az hazudik.” – mondta Réka, aki elismerte, voltak hullámvölgyeik a hosszú évek alatt. Norbi felesége ennek kapcsán elmondta, mindketten más és más dolgokat hoztak az életükből a kapcsolatba, kompromisszumokat kellett kötniük, majd megszülettek a gyerekek. „Nyilván az embernek a személyisége is fejlődik.”

Az egyik titka a jó kapcsolatuknak, hogy sosem feküdnek le haraggal, mindig megbeszélik a dolgokat. „Ha volt is konfliktus az életünkben, az általában miattam volt, nem Réka miatt volt. Réka abszolút konfliktuskerülő.”

Schobert Norbi bármikor kész változtatni

Réka csak amiatt tartja nehéz pasinak Norbit, mert nem lehet vele veszekedni. „Ő csak hallgat, és igazat ad. Ez nem mindig jó.” Ugyanakkor Réka hozzátette, Norbi rendkívül jól alkalmazkodik, abszolúte nyitott a változtatásokra, többek között emiatt is működik jól a házasságuk.

Rubint Réka viccesen megjegyezte az egyik kérdés kapcsán, hogy a mögötte álló évek alatt ideje sem volt arra, hogy pasikat vegyen észre, hiszen gyereket nevel, folyamatosan dolgozik, és nyilván örök hűséget fogadott, Norbi az az ember, akit szeret, és már nagyon készülnek Valentin-napra.

Ha egy szóval kellene jellemezniük a kapcsolatukat, akkor az a szövetség lenne. Mindketten egyetértenek ebben, mert minden bajban kitartottak egymás mellett, nem engedték el a másik kezét, és ez a mai napig így van.

„A mi legnagyobb titkunk az, hogy nem engedtünk soha rést a pajzson. Ez szerintem egy kapcsolatban elengedhetetlen.” Ami talán a legkülönlegesebb a kapcsolatunkban, hogy már a szerelmük legelején kimondták egymásnak, egy életen át együtt maradnak.