Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Schobert Norbi még különlegesebben szereti Rubint Rékát, mint valaha

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az évek múlásával Schobert Norbi és Rubint Réka szerelme egyre csak elmélyült, nem lehet kérdés, hogy nekik együtt kell megöregedniük.

Schobert Norbi és Rubint Réka jól emlékezhet azokra az időkre, amikor kirakatnak nevezték a házasságukat. Az idő azonban maximálisan őket igazolja, akárcsak a három gyermekük, akik közül ketten már gyakorlatilag felnőttek.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Norbi szereti nosztalgiázni, visszaemlékezni a régi időkre, miközben mindig nagy tisztelettel beszél Rékáról, aki jobb formában van, mint ezelőtt bármikor. Az ifjabbik Norbi pontosan erre az útra lépett rá, és közelről láthatja, milyen az igazi szerelem.

„Amikor szomorú az idő, szeretek emlékezni. Tegnap Réka rendbe rakta a szekrényt és elővette a kis, piros emlékdobozát és megmutatott 1-2 dolgot. Például, amikor 22 éve első közös utunkra vittem Mexikóba.” – írta Norbi a nosztalgikus posztjában.

„Két repjegy. Malév. Már nincs. Cancun Miramar hotel egyik számlája, ahol megkértem a kezét. Már a hotel sincs. Sok éve elvitte egy hurrikán. Csak Mi maradtunk ketten, a világon egymásnak és három gyönyörű gyerek.”

„Eltűnődtem, vajon minden Feleség ilyen? Elő tudja venni az első közös randi papírjait? Én mint férfi biztos elkevertem volna, de Réka?! Szíven döfött a kis dosszié újbóli kézben tartása. Nagyon szeretem Őt! Jobban mint akkor. Másképp. Mélyebben, a világon a legjobban. Miért raktam ezt ki? Csak azért, hogy Ti is szeressétek egymást! Norbi.”