Sarka Kata szombat este is gyönyörűen mutatott (fotók)

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. május 8. - 04:46

Sarka Katára mindig számíthatunk, ha divatról és igényességről van szó, mert egészen szenzációsan tudja kombinálni a kettőt.

Soha nem szabad elbagatellizálni a divat fontosságát, valójában az egész életünket körbefonja, és olyan hatással van az emberekre, mint csak nagyon kevés más dolog. Munkák, randik múlhatnak azon, hogy milyen a megjelenésünk, és azok, akik ezen csak kacagnak, tévednek.

Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek vagyonokat kell költenie a divatra, mert egészen kis pénzből is remek szetteket lehet összeválogatni. Nagyon sok kis apróság múlhat azon, hogy mennyire lesz ütős az összkép, és ebben a sztárok is segíthetnek.

Szerencsére nem kell túl messzire mennünk, mert itt vannak a hazai hírességek, köztük Sarka Kata, aki az egyik személyes kedvencünk. Imádjuk az igényességét, amit mindig csúcsra járat, ráadásul mindezt olyan természetes módon, mint ahogyan a levegőt vesszük.

Eljött a pillanat: Mazsi üzent Berki Krisztián tragikus halálát követően, és megjelent az utolsó közös fotójuk

Ügyesen találja meg a szimbiózist a szettek, a részletek és a kiegészítők között, amikből általában egy rendkívül csinos végeredmény születik. Ez kivétel mindig így van, ha sportosan, ha elegánsan, ha lazán öltözik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.