Clouds
21 Budapest
Dollár
352,75 Ft
Euró
383,33 Ft
Font
433,84 Ft
Bitcoin
28,368 $

Sarka Kata edzés közben is nagyon stílusos (fotóval)

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kata többek között arra is odafigyel, hogy edzés közben is stílusos legyen, aminek szintén megvannak a maga előnyei.

Egy edzésnek igenis meg kell adni a módját, kezdve a megfelelő mentális rákészüléssel, a bemelegítéssel, a gyakorlatok szabályos elvégzésével, a lenyújtással, és még nagyon sokáig folytathatnánk a sort.

Soron kívül Felfüggesztettek egy játékvezetőt, amiért sajátos módon értelmezte a videóbírót

Ha már vesszük a fáradtságot, akkor igenis húzzuk meg azt 1-2 órát, amíg odalent vagyunk, ne mással menjen el az idő. Csalódni nem fogunk, helyette fejlődni viszont annál inkább, többek között mentálisan is.

Fontos, hogy olyan edzőszettet válasszunk, ami illik hozzánk és igazán jól érezzük magunkat benne. Igenis figyelnünk kell erre, mert amikor például tükörbe nézünk, nagyon nem mindegy, hogy mennyire vagyunk elégedettek.

Sarka Kata kapcsán már hozzászokhattunk ahhoz, hogy nagyon trendi. Ez akkor sincs másképp, ha épp nyaral és bikiniben fotózzák. Az edzések ideje alatt is csinos, és kényelmesen öltözik, aminek ugyanúgy megvan a mentális előnye.

Fizikálisan sem mindegy, hogy mit hordunk, mert ha valami kényelmetlen, az az edzés rovására fog menni. Valószínűleg Kata is ezen a véleményen van, így a szettjei nemcsak trendiek, hanem abszolúte kényelmesek is, mint például a legutóbbi összeállítása, amit erre a linkre kattintva érhettek el.