Ronaldo szerelmét twerkelés közben vették videóra

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig trendi twerkelni, feneket rázni, és úgy tűnik, Cristiano Ronaldo szerelme sem ügyetlen ebben.

Cristiano Ronaldónak más tervei voltak, tovább maradt volna Manchesterben a visszatérését követően. Ez akár több évet jelentett volna, miközben a nagyobbik fia talán a felnőttcsapatig is eljut.

Soron kívül Szoboszlai megint parádésan játszott a Liverpoolban (videó)

Ez még megtörténhet, de egy biztos, Ronaldo furcsa távozása miatt sokan elpártoltak mellőle, noha igazi legendaként várták vissza az Old Traffordon. Azóta szerződést bontott az angolokkal, és már Szaúd-Arábiában játszik.

Ott sem kerülik el a furcsa jelenetek, nemrég még arról szóltak a hírek, hogy akár ki is utasíthatják az országból az egyik mozdulata miatt. Végül ez nem történt meg, viszont nem úgy megy a csapata szekere, ahogyan kellene.

Hogy meddig marad a család Szaúd-Arábiában, nem tudni, és azt is tagadták, hogy Ronaldo kapcsolata válságba került volna. Erről szó sincs, több családi fotó is napvilágot látott, most pedig Georgina került főszerepbe.

A szexi modell nemcsak táncolni, hanem twerkelni is tanul, ami a videóban látottak alapján jól megy neki. Ha kíváncsiak vagytok a felvételre, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.