Óriási luxusban bikinizik Ronaldo kedvese (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Olyan szintű luxusban bikinizik Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo szerelme, hogy arról a többség csak álmodozhat.

Georgina Rodríguez és Cristiano Ronaldo régóta alkotnak egy párt, de még mindig nem házasodtak össze. Sőt, nemrég olyan pletykák kezdtek el szállingózni a bulvármédiában, hogy válságban van a kapcsolatuk.

Soron kívül Szoboszlai megint parádésan játszott a Liverpoolban (videó)

Ezt hamar cáfolták egy közös fotó kíséretében, majd nem sokkal később újabb családi felvételeket osztottak meg. Az, hogy milyen közöttük a kapcsolat valójában, csak kevesen tudhatják, hiszen nemigazán nyilatkoznak a magánéletükről.

A Netflix sorozatában, ami Georgina köré épül, elhangoznak olyan dolgok, amikről eddig nem tudhattunk. A második évad még érdekfeszítőbbnek tűnik, és láthatjuk, hogy továbbra is nagy luxusban él a család.

Mondhatni, ez már természetes számukra, hiszen hozzászoktak. Ennyi idő elteltével az embernek ezek a dolgok inkább természetesen hatnak, kezdve a méregdrága luxusautókkal, a hatalmas házzal, és így tovább.

Újabb szexi fotók készültek Ronaldo szerelméről, aki láthatóan élvezi a luxus életet, háttérben két igen drága autóval. Már maga a villa is mindent elmond, akárcsak Georgina tökéletes és látványos formája.