Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Dancing with the Stars: Radics Gigi berúgta az ajtót, és nem kicsit (videó)

Radics Gigi nagy tempóban készült a második produkciójára, amiben azelőtt nem volt része, ez most valami egészen más.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi mindig, mindent maximumon teljesít, ettől is oly szimpatikus a karaktere. A szerénysége is kiemeli őt a tömegből, és a Dancing with the Stars miatt minden eddiginél jobban megismerhette magát.

Már csak emiatt is megérhette számára a műsorban szerepelni, de igyekezett minél tovább és tovább jutni a versenyen. Ő azonban nem görcsölt rá a pontokra, egyszerűen nem látta értelmét. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Inkább csak többet, jobbat akart nyújtani, feloldván magában a gátlásokat. Sok mindenen kellett dolgoznia, és az, hogy már két táncot kellett begyakorolnia, csak tovább növelte az adrenalint.

Öröm volt látni, hogy Gigi mennyire felszabadult volt a héten, rengeteget nevetett, köszönhetően Bődi Dénesnek is, aki a második produkcióban táncolt együtt az énekesnővel.

Olyannyira begyújtotta a rakétákat Gigi, hogy az első helyen zárta az estét a zsűri pontjai alapján.Zseniális volt az este folyamán, ami erősen arra utalt, hogy Hunyadi Donatella fog kiesni.