Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Rácz Jenő ott akar lenni a szülésnél, ezek most a terveik Dórival

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri közös interjút adtak a Fókuszban, akik rendkívül izgatottak az előttük álló időszak miat.

Ami pedig a fiúneveket illeti, nem is tudtak megegyezni, mivel ami Dórinak tetszik, az Jenőnek nem, és ami Jenőnek, az pedig Dórinak nem. Később az ultrahangos felvételek alapján biztosak voltak abban, hogy lányuk lesz, de akkor még nem tudhatták.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Először Dóri testvére ismerhette meg, hogy a magzat fiú vagy lány, majd jöhetett az amerikai stílusú babaváró buli. Mindenkinek ajánlják az ilyen eseményeket, mert csodálatos élmény volt számukra, és a barátaikkal közösen élhették át a pillanatot.

Jenő hangsúlyozta, számára nem kérdés, hogy ott akar-e lenni kislánya születésénél. Ahogyan ő fogalmazott, ez nem választás kérdése, és nagyon bánná, ha nem lenne ott a szülőszobában, mindenképpen támogatni akarja a kedvesét.

Dóri abban is biztos, hogy ő lesz a szigorúbb, mert Jenő azonnal elfogulttá válik, és ahogy meglátja a babát, szerelembe esik. Úgy érzik, jó szülők lesznek, emiatt nem aggódnak, és majd meglátják, hogy mennyi képet osszanak meg a gyermekükről, mérlegelni fognak, de minden apróságot biztosan nem terveznek posztolni. „A büszkeségünknek biztosan hangot fogunk adni.”

Lapozó: 1 2