Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Rácz-Gyuricza Dóri elárulta, milyen tünetei vannak jelenleg

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóri
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri teste is elkezdett reagálni a terhességre, és olyan dolgokat élhet át, amiket eddig nem, vagy csak ritkán.

Rácz Jenő felesége szép lassan megtapasztalja a várandósság jeleit, és ez nem mindig könnyű, kezdve a hányingerrel. Mindenkire más hatással van a terhesség, valaki szinte tünetmentesen éli meg ezt a pár hónapot, míg mások sokat szenvednek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Dóri is felült erre a bizonyos hullámvasútra, voltak tünetek, amiket erőteljesebben érezhetett, míg most egy másik szakaszban jár. Számára is érdekes megfigyelni azt, hogy mi történik a testével, miközben odabent növekszik a kislánya.

„Hogy érzed magad? Enyhültek már a tünetek?” – tette fel a kérdést Dóri egyik követője az Instagram oldalán. „Az első 12 hét után kicserélve éreztem magam.” – kezdte a válaszát a sztár.

„Visszatért az energiám, és elmúlt a hányinger. Mostanában új tüneteim vannak. Újra zsírosodik a bőröm, és egész nap érzem, hogy feszül a pocakom.” – folytatta a válaszában Dóri.

X-Faktor: Alee végre barátokra lelt, 180 fokos fordulatot vett az élete

„Érdekes megfigyelni mi minden történik velem, miközben csinálok a testemmel egy új emberkét.” – zárta le a válaszát a mindig mosolygós, vidám és végtelenül pozitív várandós Dóri.