X-Faktor: Alee végre barátokra lelt, 180 fokos fordulatot vett az élete

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 13:44

A 16 éves rapper élete 180 fokos fordulatot vett, megtapasztalhatja milyen az, amikor sok ezer ember szereti, őt akarják látni és hallani.

Balázs Alex történetével nagyon sok olyan fiatal tud azonosulni, akik a koruk ellenére többször mélyponton érezték magukat. Alex számára az X-Faktor már most megadta azt, amire mindig is vágyott.

Kivételes tehetsége van a rappeléshez, a szövegíráshoz, és mint azt legutóbb hallhattuk, az énekhangja is rendben van. Ha megnézzük, hogy egy 16 éves srácról van szó, el tudjuk képzelni, mekkora a benne rejlő potenciál.

Gyakorlatilag azonnal kiköveződött előtte az út, ami tele lehet sikerrel, csak rajta múlik, hogyan él a lehetőséggel. Már most az egyik legnagyobb sztár, milliós nézettségeket generál, és ez csak a kezdet.

Tóth Andi meggyőzte Andrei Mangrát a magyarországi költözésről

„Hihetetlen, hogy mennyi minden változott meg az életemben, mióta itt vagyok az X-Faktorban.” Az X-Faktor amiatt is különleges számára, mert szegény családból származik, és az a világ, amibe most cseppent, az maga az álom. „Csak magammal kell foglalkoznom, mert minden adott.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.