Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Rácz Jenő ott akar lenni a szülésnél, ezek most a terveik Dórival

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 26. - 20:04

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri közös interjút adtak a Fókuszban, akik rendkívül izgatottak az előttük álló időszak miat.

A Fókusznak adott interjúban Jenő viccesen mesélt arról, hogy rengeteg terhességi tesztet csináltak korábban, mert Dóri szinte mindig azt érezte, hogy várandós. Jenő a pozitív terhességi teszt előtt is azt gondolta, hogy vaklárma áll a háttérben, de ettől független természetesen vásárolt új teszteket a munka után.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Jenő először nem akarta elhinni a hírt, amikor Dóri közölte vele, hogy várandós. „Berohantam a fürdőszobába, és elkezdtem olvasni a betegtájékoztatót, amiről fogalmam nem volt, hogy mit jelent, melyik csík.”

Végül Jenő is megbizonyosodott arról, hogy Dóri ezúttal tényleg terhes. Reggel készítettek még egy tesztet, biztos ami biztos alapon, és az is pozitív lett. Ettől független volt bennük némi aggodalom és kétely, mert biztosat csak az orvos mondhat a magzatról.

Konyhafőnök VIP: egy őrületesen izgalmas nap képekben

„Akkor esett le nekünk szerintem igazán ez az egész, amikor a doki is megerősített benne, hogy ott van, jó helyen van, és megfogantunk.” Mindketten lányra tippeltek, hogy lányuk lesz, és valamiért már az elejétől kezdve erről beszéltek, nem arról, hogy hogyan fogják hívni a fiúkat.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.