Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Vadító fehérneműs fotó a világhírű futballista feleségéről

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig izgalmas látni a futballisták feleségeit lengébb öltözetben, a rajongók is odavannak értük, hiszen sokan közülük extrán vonzó teremtések.

A futball világában is vannak nagyon érdekes és különleges karakterek, és ez nemcsak a futballistákra értendő. Az évtizedek alatt számtalan futballfeleséget és barátnőt láthattuk már, akik igen komoly népszerűségre tettek szert.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Nem egy esetben a feleségek és barátnők sokkal népszerűbbé válnak, mint sok más játékos. A közösségi média megjelenésével és elterjedésével ez teljesen adottá vált, és nem kevés pénzt kereshetnek vele.

Nyilván az igazán tehetős futballisták mellett nemigen kell gondolni a pénzre, de mindig jó, ha valaki saját karriert is vihet. Többek már azelőtt is ismertebbek voltak, mint például Sergio Ramos szerelme.

A Real Madrid korábbi csapatkapitányának kedvese négy gyermek édesanyja, és káprázatos formában van. Sokak irigykedhetnek rá, azok is, akik egyelőre nem néztek anyai örömök elé, nehéz szavakat találni erre a formára.

Alább fehérneműben láthatjuk Pilar Rubio-t, akit közel 9 millióan követnek az Instagramon, és a posztjai rendre nagyon nagy like-számot kapnak, pláne az ehhez hasonló tartalmak. Egy különleges szépség, aki már régóta Ramos mellett élheti az életét, jelenleg Párizsban.

Még több bulvár: Így néz ki 36 éves Lindsay Lohan