Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Pap Dorci: „Zavarban voltam, mert nem volt még ilyen ugye, hogy egy full idegen emberrel 5 perc múlva már így táncolnom kell”

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 01:46

Az Exatlon Hungary sztárja szerint az Exatlon ideje alatt egyáltalán nem jött ki a nőiessége, de a Dancing with the Stars többek között erre is lehetőséget fog adni, hiszen egy teljesen más versenyről van szó.

Dorci a TV2-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy az Exatlon Hungary ideje alatt egy teljesen más szerepben láthatták őt a nézők. Szerinte a DWS 3-ban sokkal inkább ki fog jönni a nőiessége, „ami egyébként az Exatlontban egyáltalán nem jött ki.”

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

„Pedig én szeretek így szépen felöltözni, szép sminkben lenni, de csak ha alkalom van, mert a hétköznapokon annyira nem. Jól fogom magam érezni ebben a műsorban.” – folytatta az interjúját Dorci.

Dorci számára igen furcsa volt, hogy a táncteremben egy idegen embert látott maga előtt, miközben tudta, rövidesen táncolnia kell vele. „Zavarban voltam, mert nem volt még ilyen ugye, hogy egy full idegen emberrel 5 perc utáb már így táncolnom kell.”

Puskás Peti egy nagyon komoly verdát kapott

Ugyanakkor nagyon hamar megtalálták az összhangot, és úgy érezte, hogy semmi sem volt kellemetlen. Arra számít, hogy jó lesz a közös munka, de a versenyig még sokat kell gyakorolniuk, ami egy igen intenzív időszakot jelent.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.