Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Hihetetlen, de akár össze is állhat a Messi-Ronaldo duó, ráadásul a Barcelonánál

Fotó: Twitter/Portugal
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 19:13

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez vicc, távolról sem, mert a hírek szerint Joan Laporta szeretné összehozni a világ leghíresebb duóját.

Azzal, hogy Laporta átvette az elnöki széket a Barcelonánál, minden stabilabbá vált, jobb vezetője nem is lehetne a katalánoknak. Sok mindenen dolgozik a háttérben, többek között azon is, hogy Messi meghosszabbítsa a hamarosan lejáró szerződését.

Az elnök folyamatosan keresi a lehetőséget az erősítésekre, és legutóbb Depayt érkezését jelentették be, aki Agueróhoz és Garciához hasonlóan ingyen érkezett. Az AS jelentése szerint sínen van Messi hosszabbítása, és az édesapja, Jorge Már Barcelonában van, hogy minden részlet a helyére kerüljön a fizetési formulával kapcsolatban.

Miután gyakorlatilag mindenben megállapodtak a felek, Laporta az elmúlt héten szabadjára engedte a fantáziáját és egy lehetetlennek hangzó igazolást vizionált. A spanyol lap szerint az elnök arra törekszik, hogy megszerezze Ronaldót Messi mellé, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Ne feledjük, Ronaldo igazi legendaként hagyta el a Real Madridot, így nehéz lenne elképzelni, hogy igent mondana a katalánoknak, az ősi riválisnak. Igaz, voltak már erre hasonló példák a múltban, és futballban soha nem tudni, mit hoz a holnap…

Egyelőre azt sem tudni, hogy a portugál zseni igent vagy nemet mondana az ajánlatra, és az ügynöke, Jorge Mendes hivatalosan egyelőre nem került képbe. Laporta azonban szeret merész terveket szövögetni, és az az elképzelése, hogy két játékost is felajánl az üzlet részeként.

Igazi álomcserét hajthat végre a Real Madrid, de így egy eurót sem kapnának Varane-ért

Griezmann lenne az egyik, akit hatalmas pénzért igazoltak, de nem váltotta meg a világot, míg a másik Sergio Roberto, vagy Coutinho… Hogy miből állnák Ronaldo fizetését, arról nem esett szó, de egy biztos, történelmi lenne, ha ez a duó összeállna, ráadásul a Camp Nouban, amivel lehetséges, hogy a portugál a saját szobrát döntené le Madridban.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.