Hivatalos: Az FC Barcelonában folytatja Memphis Depay

A holland Memphis Depay (j) és az osztrák David Alaba a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Hollandia-Ausztria mérkőzésen az amszterdami Johan Cruyff Arénában 2021. június 17-én. MTI/AP/Getty Pool/Dean Mouhtaropoulous
not image

Kolláth Benjámin

2021. június 19. - 19:21

Az FC Barcelona csapata szombat este jelentette be közösségi médiáin keresztül, hogy leigazolták a holland válogatott csatárát, Memphis Depayt.

Miközben a futballvilág éppen a magyar válogatott döntetlenjéből ocsúdott, amelyet a világbajnok franciák ellen értek el a Puskás Arénában telt ház előtt, az FC Barcelona fontos igazolást jelentett be.

A csapat közösségi médián keresztül közölte ugyanis hivatalosan is, hogy a holland válogatott csatára, Memphis Depay Barcelonában folytatja pályafutását.

A játékost már korábban kinézték maguknak a gránátvörös-kékek, azonban sokáig nem tudtak vele megegyezni – a Lyonnal nem is kellett, hiszen a játékos nem hosszabbította meg a szerződését, éppen a Barcelona miatt.

Az utóbbi napokban úgy tűnt, nehéz dolga lesz a Barcának a játékos leigazolásával, azonban úgy tűnik, a héten finomhangolt ajánlatot már elfogadta az Európa-bajnokságon eddig egy gólt szerző Depay.