Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Igazi álomcserét hajthat végre a Real Madrid, de így egy eurót sem kapnának Varane-ért

Fotó: Twitter/French Team
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 16:18

A Manchester United nem hajlandó nagy összeget fizetni a Real Madrid középhátvédjéért, így lehetséges, hogy egy csereüzlettel oldják meg a kérdést.

Eddig minden Ramos esetleges távozásáról szólt a Real Madridnál, és amikor már úgy tűnt, hogy a spanyol kapitány hosszabbítani fog, jött a bejelentés, miszerint tizenhat év után távozik és máshol folytatja tovább.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A legvalószínűbb állomás a PSG lesz számára, ahol több nagy igazolást is terveznek ezen a nyáron, és nem kizárt, hogy a Real Madrid védőjét is meg fogják szerezni, akire évek óta pályázik a Manchester United.

Madridban még mindig nem kapták választ Varane-tól a hosszabbítással kapcsolatos kérdésre, ami szintén azt jelezheti, hogy eldöntötte, máshol folytatja tovább. Mivel a szerződése jövő nyáron érvényét veszíti, a madridiaknak hamarosan el kell adniuk.

A spanyolok sok pénzt kérnek Varane játékjogáért, emiatt is utasították vissza a britek első, 50 millió fontról szóló ajánlatát. A spanyol AS szerint a rekordbajnok nem akar túl nagy összeget áldozni a transzferre, így lehetséges, hogy belevonják Pogbát az üzletbe.

Emiatt a Real Madridnak most nagy lehetőségük lehet arra, hogy megerősítsék a középpályájukat, ráadásul az egyik legjobbal a posztján. Manchesterben a védelem sokkal nagyobb kérdést jelent, mint a középpálya, így a francia válogatott sztár jó eséllyel költözhet Madridba.

A United nyitott egy csereüzletre, amivel a Madrid sem járna rosszul, mivel Modric már 35 éves, addig Kroos is betöltötte a 31. életévét, és úgy hírlik, hogy lemondhatja a német válogatottságot. Ők ketten már biztosan nem fognak tovább fejlődni a koruk miatt, addig Pogbában még mindig lehet potenciál ezen a területen.

Mourinho még mindig Ramos megszerzésén dolgozik, ennyit fizetnének neki

Zidane sokat küzdött a honfitársáért, de eddig nem sikerült megszerezniük. Mivel Varane egy éven belül ingyen távozhat, Manchesterben értelemszerűen nem hajlandóak sok pénzt költeni rá, ráadásul ott van Sacnho, akiért több mint 100 millió eurót terveznek adni a Dortmundnak.

A Real Madrid eddig úgy tervezte, hogy sok pénzt keres Varane eladásával, ha már nem hajlandó reagálni a hosszabbítással kapcsolatos kérdésekre, és a csere nem szerepelt az opciók között, hiszen pénzre van szükségük ahhoz, hogy leigazolják Mbappét vagy Haalandot.

Pogba azonban talán elgondolkoztathatja a spanyolokat, és az AS a franciához közeli forrásoktól úgy értesült, hogy a játékos nagy örömmel írna alá a Madridhoz, ha erre lehetősége nyílna. A szerződése szintén jövő nyáron jár le, és még mindig nem hosszabbított, jelenleg pedig az Európa-bajnokságra koncentrál, csak azt követően akar leülni a United vezetőivel, hogy lássa, mit is tudnak neki kínálni pénzügyi szinten.