Érkezett egy komoly ajánlat Varanért, a Real Madrid azonnal visszadobta

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021.június.19 - 07:35

Miközben a Real Madridnál azon dolgoznak, hogy Raphael Varane a klubnál maradjon, elkezdtek befutni érte az ajánlatok, mivel a klubok tisztában vannak a francia védő helyzetével.

A Real Madrid védője távozás előtt áll, nem mutat hajlandóságot a hosszabbításra, és ha ez így marad, akkor ezen a nyáron meg kell válniuk tőle, mivel a szerződése jövő nyáron lejár, tehát ingyen távozhatna.

A madridiak el akarják kerülni ezt a forgatókönyvet, és ha nincs más választásuk, akkor sok pénzt kérnek érte. A Manchester Evening News úgy tudja, a Manchester United már megtette az első ajánlatát a francia válogatott védőért, amit azonban a spanyolok visszadobtak.

50 millió fontról szólt az ajánlat, és a La Liga nagy legendája 80 millió fontot kér a sztárjáért. Egyelőre igen nagy a differencia a két pénzösszeg között, és a United nem aprózhatja el a dolgot, mivel a PSG is játékban van.

Madridban készen állnak arra, hogy eladják az egyik legjobbjukat a briteknek a kialakult helyzet miatt, de ennek megkérik az árát. Alaba ingyen érkezett, aki ellensúlyozhatja Sergio Ramos távozását, bár tény, hogy Varane is nagyon fontos láncszem, talán még fontosabb is a védelem tengelyében, mint a távozó csapatkapitány.

Mivel a klubnak jelentős adóssága van a gazdasági válság miatt, Florentino Pérez elnök is hangsúlyozta, idén nyáron nem tudnak finanszírozni jelentős igazolásokat. A Unitednak nagyon nagy szüksége lenne egy erős és stabil középső védőre, így valószínűleg meg fogják adni azt a pénzt, amit Madridban kérnek, de kérdés, hogy Varane kit választ.

Az Eb meglepetésemberét akarja a Real Madrid

Érdekesség, hogy a 2018-as világbajnokság után a britek készek voltak 100 millió fontot is fizetni a franciáért, de akkor a játékos értéke jóval meghaladta ezt az összeget. Jelenleg ennek az összegnek a felét ajánlották, ami kevésnek bizonyult.