Az Eb meglepetésemberét akarja a Real Madrid

Fotó: Twitter/Italy
not image

Hujber Dávid

2021. június 18. - 06:12

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid offenzívát indított az olaszok nagy sztárjáért, de valószínűleg nem lesz könnyű dolguk, ha valóban meg akarják szerezni.

Minden kontinenstornának vannak sztárjai, és meglepetésemberei, akik felhívják magukra a figyelmet. Leonardo Spinazzola egyértelműen közéjük sorolható, aki még mindig csak 28 esztendős és jelenleg az AS Roma játékosa.

2012 és 2019 között a Juventus alkalmazásában állt, de rendre csak kölcsönben szerepelhetett, számos olasz klubnál megfordult, majd 2019-ben megvásárolta a római csapat. Az AS úgy tudja, hogy a madridiak megbízottjai találkoztak a rómaiakkal, és nem kizárt, hogy egy csereüzlettel szerzik meg az olasz válogatott játékost.

Az üzlet részeként a jelenleg a Rómánál kölcsönben szereplő Mayoral végleg az olaszokhoz kerülne, aki 2007 óta a Real Madrid futballistája. Carlo Ancelotti folyamatosan a csapat megerősítésén dolgozik, és most hogy Sergio Ramos távozása hivatalossá vált, résen kell lenniük.

Július 5-től már edzéseket tart az olasz szakember Valdebebasban és hamarosan újabb neveket szeretnének a klubnál látni. Az AS Roma balhátvédje remek szezont futott a Serie A-ban, és az Európa-bajnokságon végképp bizonyította a képességeit.

Mayoralt második egymást követő szezonban adja kölcsön az olaszoknak a madridi gárda, és a cél az, hogy a két játékost elcseréljék egymással. Mivel a Real Madridnál sem szórhatják a pénzt, a héten tartott találkozó fő célja az volt, hogy csereüzlettel oldják meg a kérdést.

Erős érvek kerültek a PSG mellé, hogy Sergio Ramos igent mondjon

Mivel a rómaiak elégedettek a 24 éves spanyol támadóval, hajlanak az üzlet megkötésére, és Spinazzola betölthetné azt az űrt, ami Marcelo hagyhat maga mögött, ha a csapata el akarja adni őt, bár a hírek szerint az újdonsült csapatkapitány nem akar távozni, noha többen is előtte vannak a sorban a védelemben, kezdve Mendyvel, Gutiérezzel és a frissen igazolt Alabával.