Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Mourinho még mindig Ramos megszerzésén dolgozik, ennyit fizetnének neki

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 12:59

Immáron azt is tudni, mennyi pénzt fizetnének a Real Madrid csapatkapitányának, aki azonban sokkal nagyobb eséllyel köthet ki Párizsban.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy José Mourinho szeretné kihasználni a lehetőséget, és leszerződtetné a korábbi játékosát, akivel még a Real Madridnál dolgozott együtt. A spanyol kapitány hiába szeretett volna maradni, lehetséges hogy túlhúzta a húrt a várakozással, ami után a madridi vezetőség nemet mondott az ajánlatra.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Időközben elköszöntek Ramostól, aki tizenhat év után hagyta el a klubot, ami a második otthona volt. Nem éppen a legszebb módon távozott, hiszen a COVID miatt még a közönségtől sem tudott elköszönni.

A legutóbbi hírek szerint Ramos jelenleg a PSG-hez állhat a legközelebb, mely a Manchester Citynél és a Manchester Unitednél is több pénzt kínálhat számára. Ennek ellenére a lényegesen kisebb költségvetéssel rendelkező AS Roma sem adja fel a harcot.

Mourinho továbbra is azon dolgozik, hogy megszerezze Ramos játékjogát, aki az egyik legfontosabb láncszem lehetne az újjáépülő Rómánál. A Mundo Deportovio a La Gazzetta dello Sportra hivatkozva arról ír, hogy a klub legfeljebb 7,5 millió eurót fizetne Ramosnak, ami töredéke annak, mint amit a Real Madridnál keresett, mely 12 millió euró volt.

Ugyanakkor köszönhetően az adószabálynak, más megvilágításba helyeződhet a kérdés, mivel a külföldről érkező futballisták fizetése után 50%-os adókedvezmény jár. A középső védő ráadásul élhetne a 2017-ben bevezetett szabállyal, aminek köszönhetően az Olaszországon kívüli összes jövedelem után csak 100 00 eurót kellene adóznia.