Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Mourinho nem viccel, egy igazi legendát vinne magához Romába Madridból

Fotó: Twitter/AS Roma
not image

Hujber Dávid

2021. június 13. - 15:17

Ha valaki, akkor José Mourinho pontosan tudja, hogy milyen kaliber a Real Madrid csapatkapitánya, aki még mindig nem hosszabbított.

Sergio Ramos jövője továbbra is ismeretlen, és nem kizárt, hogy a Real Madrid a korábbi ajánlata miatt nem hosszabbít vele. A spanyol világbajnok többször is visszadobta a madridiak ajánlatát, ami 1 évről és 10%-os fizetéscsökkentésről szólt.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Egyes pletykák szerint az utóbbi napokban fordult a kocka, és Ramos így is kész lenne maradni, de lehetséges, hogy a Real Madrid ajánlata már nincs ott az asztalon. Furcsa lenne, ha ilyen módon érne véget a legenda 16 éves madridi karrierje.

Több top-csapat is szeretné a soraiban tudni a veterán védőt, aki a formáját tekintve még mindig csak a húszas évei végei felé járhat, mint Cristiano Ronaldo, a másik nagy madridi legenda. Lehetséges, hogy ezen a nyáron mindketten klubot váltanak.

Megszólalt Bognár György a dán-finn mérkőzés alatt történtekkel kapcsolatban

A Mundo Deportivo arról számolt be, hogy az olasz sajtó szerint az AS Roma új edzője, Mourinho felvette a kapcsolatot Ramosszal, hogy meggyőzze a római szerződéséről. A Teleradiostereo szerint a portugál edző napokkal ezelőtt kereste fel a spanyolt, hogy meséljen neki a projektről, ráadásul ingyen szerezhetné meg, mivel lejár a szerződése a Realnál.