Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Megszólalt Bognár György a dán-finn mérkőzés alatt történtekkel kapcsolatban

Fotó: Facebook/Paksi FC
not image

Kornis Vivien

2021. június 13. - 13:33

Bognár György szombati megjegyzése sokakat felháborított, a vezetőedző most közleményben reagált.

A Paksi FC vezetőedzője, Bognár György szombaton az M4 Sport stúdiójának vendége volt. A Dánia-Finnország Eb-csoportmeccs 42. percében Christian Eriksen, a dán válogatott középpályása összeesett és azonnali ellátásra szorult.

A játékos életéért hosszú percekig küzdött az orvosi stáb, és végül sikerült stabilizálniuk az állapotát. Az UEFA ezután közleményben jelentette be, hogy a mérkőzés később folytatódik.

Már csapattársait is üdvözölte Christian Eriksen, javul az állapota

Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek” – reagált ekkor Bognár György.

A Paksi FC vezetőedzője a klub Facebook-oldalán adott ki egy közleményt, melyet változtatás nélkül közlünk:

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”